Samenwerking met LeefEnergieBewust
19 juli 2023

Samenwerking met LeefEnergieBewust

Samenwerking met LeefEnergieBewust 

Overweegt u uw vastgoed te verduurzamen? Dan kan Build u daarbij helpen. Van inventarisatie tot implementatie. Vandaag lanceren wij onze samenwerking met LeefEnergieBewust. LeefEnergieBewust heeft een duidelijke missie: verduurzaming toegangelijk en bereikbaar maken voor iedereen. In de jungle van verduurzamingsmogelijkheden is het soms lastig om te bepalen waar te beginnen en welke oplossingen prioriteit moeten krijgen. 

Volledig ontzorgd

LeefEnergieBewust ontzorgt met haar label Bespaaropjehuis in het volledige verduurzamingstraject, van inventarisatie tot uitvoering. Naast een advies op maat, met duidelijk stappenplan, behoort ook ondersteuning bij de implementatie van het advies tot de mogelijkheden. Bespaaropjehuis werkt samen met verschillende betrouwbare partners, met een bewezen track record op het gied van uitvoering van verduurzaamheidsoplossingen. 

Tijdelijke actie

Om onze samenwerking feestelijk in te luiden, geldt tot einde van het jaar een tijdelijke actie: bij elk bespaaradvies is de registratie van het energielabel (zowel voor als na uitvoering van de verduurzamingsmaatregelen) volledig gratis. Wilt u een advies voor meerdere panden? Dan bieden wij u een scherpe offerte. 

Meer weten? 

Bijvoorbeeld over de mogelijkheden in uw situatie? Of over het kostenplaatje? Bekijk onze flyer of neem contact op met onze relatiemanager Kelly Oude Meijers. Stuur een e-mail naar kelly.oudemeijers@build-finance.com of 06 15 90 30 01. 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.